P2009

Torns IF P2009 på Facebook och spontanfotboll i sommar
2019-06-14 15:34
Hej Föräldrar i Torns IF P2009!

Först och främst tack för presenterna i samband med avslutningen igår och väl kämpat alla i föräldrarmatchen! Vi gratulerar lag barnen som tillslut avgick med segern.

Nu håller vi sommaruppehåll till vecka 33. Första träning planeras till tisdagen den 13/8. Seriespelet startar preliminärt helgen 17-18/8 och vi får hålla några träningar för att få igång benen igen efter uppehållet. Nu krockar detta med Tornandan samma vecka. Känner man sig nöjd efter fem timmar fotboll på Tornandan så är det förståeligt om man står över träning denna vecka.

På tal om sommar och fotboll. Vi kommer dra ihop lite spontanfotboll på planen under sommaren. Inga löften dagar,tider eller om hur många gånger det blir dock, tanken är att det ska ske spontant. De som är hemma och vill få lite omväxling till bad, sol och dataspel(?) så kommer vi annonsera detta här. Spontant innebär också att det kan bli kort varsel, men vi ska försöka hålla lite framförhållning så att ni som inte bor på cykelavstånd till planen också får en chans att vara med.

Nu finns vi på även på Facebook. Inbjudan till gruppen ska ha skickats ut via email, om ni inte fått inbjudan så sök efter Torns IF P2009 i appen.
Syftet med gruppen är främst att förenkla kommunikationen mellan föräldrar och från föräldrar till ledare. T.ex. kan gruppen användas till att samordna körningar till bortamatcher i höst.

Vi ledare kommer dock även i fortsättningen använda lagets hemsida på tornsif.se för att förmedla information då inte alla har facebook-konto.

Vi vill samtidigt göra reklam för appen "Min fotboll" som publicerats av Svenska fotbollsförbundet. Appen finns där appar finns, som det heter. Eftersom fotbollsförbundet givit ut appen så kan man här se laguppställningar och resultat (för de äldre lagen, vi spelar utan resultattabell).

Glad sommar! och tack för denna termin!
Mvh,

Match kallelser
2019-04-27 17:56
Hej!
Nu har det hänt 2 helger i rad att det har kommit barn till matcherna som inte är kallade.
Även om man anmäler att man kan spela matchen så är det inte säkert att man blir kallad.
Ni föräldrar måste läsa på hemsidan om era barn har blivit kallade.
Mvh Ledarna
Nytt telefonnummer
2018-06-27 16:18
Hej !
Jag har bytat jobb så här kommer mitt nya nummer.
+46723881921
Mvh Magnus
Bilder från BIF cupen
2018-05-15 17:12

Fler bilder (+43) >>
Johnny Kristensen (pappa till August) tog bilder på våra lag under BIF cupen och förevigade många av våra spelare.

Tack till alla som var med och spelade och hejade!