SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
F2012/13

Bemanna Cafeterian
 
Tid:lör 02 oktober, 10:00 - 12:00
Plats:Cafeteria
Samling: Cafeterian Tornhallen
Aktivitetsinfo:Hej,

Vi som är tränare för F12/13 fick information från föreningen att vårt lag ansvarar för att hålla cafeterian i Tornhallen öppen under helgen vecka 39 (2-3 oktober).

Det innebär att den ska bemannas lördag och söndag åtminstone klockan 10-14. Vi behöver därför se till att vi har bemanning under de tiderna och ber er därför svara på frågeformuläret.

Fyra två timmarspass (10-12 respektive 12-14) finns i fyra olika kallelser. Svara i var och en av de vilka ni kan ställa upp på. När vi fått svar från samtliga så kommer vi att sätta samman ett schema för vem som ansvarar för vilken tid och annan behövlig information.

Två barns föräldrar kommer att sköta cafeterian tillsammans under respektive 2 timmar, dvs alla kommer inte att behöva ställa upp denna helgen. Var lugna det kommer fler gånger om ni får sitta på bänken!

Gissningsvis är cafeterian ny för de flesta, om någon har jobbat i Torns cafeteria tidigare vänligen skriv en kommentar om det i kallelsen så att vi inte matchar ihop två ”erfarna” föräldrar. Instruktioner om vad som ska göras är bifogade i kallelsen och kommer att finnas i cafeterian.

Hoppas vi alla kan hjälpas åt för att stötta våra tjejer med sitt fotbollsspelande!

Mvh
Tränarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsorer
Stöd Torns IF via
Facebook
Twitter
Instagram
Ettanfotboll