Torns IF5 - 1Strövelstorps GoIF/IF Salamis

Matchnummer: 130330092
Samling:13:00
Torns damer vann hemma mot Strövelstorp
2021-08-23 17:12

Torns damlag tog emot Strövelstorp i lördags hemma på Tornvallen. Det blev en enkel seger och matchen slutade 5-1.

Torn tog kommandot redan från start men det dröjde till 33:e minuten innan Tilda gjorden första målet. Alicia gjorde sedan två ganska snabba mål innan halvtidsvilan. I början av andra halvleken gjorde Tilda sitt andra mål för dagen. Strövelstorp reducerade till 1-4 men Johanna L utökade Torns ledning några minuter senare. En stabil laginsats där damlaget i princip för matchen i 90 minuter. På söndag väntar bortamatch mot Kvidinge IF som innehar andra plats i tabellen. Vi hoppas på tre nya poäng då!