Matchnummer: 130330045
Samling:14:00
Torns damlag spelade oavgjort borta mot Billesholms IK
2021-07-11 19:14

Torns damlag spelade sista matchen innan uppehållet och fick med sig en poäng i bortamatchen mot Billesholms IK.

Det blev en svängig match där Billesholm tog ledningen redan i den 3:e minuten. Torn reste sig och i den 10:e minuten kvitterade Emma B. Torn fortsatte att styra matchen och i den 24:e minuten gjorde Alicia 1-2. Fler chanser skapades men det blev inte fler mål. I den andra halvleken tog Billesholms IK över matchen och kvitterade med 10 minuter kvar att spela. I slutminuterna sköt Tilda en frispark i kryssribban men matchen slutade 2-2. En laginsats där Ella som normalt sett är utespelare förtjänstfullt vikarierade för Theresia som målvakt. Torn är det enda laget i serien som är obesegrade! Nu blir det uppehåll och en välförtjänt semester för damlaget. Nästa match är den 15:e augusti borta mot Fortuna FF.