SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Torns IF 2
4 - 1
Lunnarps BK
Torns IF 24 - 1Lunnarps BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 02 september, 19:00
Plats:Tornvallen, Stångby konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130724014
Samling:17:45
Seger mot Lunnarps BK
2019-09-04 08:55
Lunnarp kom på besök till Stångby under måndagskvällen för en fight gällande tre poäng i division 2.
Vi hade massor av respekt för Lunnarp sen våren och vi var otroligt taggade på att göra en bra match. 

Matchen började med att Lunnarp var det bättre laget som hade mer kontroll på spelet. Torn hade däremot en backlinje som individuellt gjorde en otroligt bra insats under hela matchen. Backlinjen läste av Lunnarps anfallsspel med bravur och bidrog till att hela laget spelade med energi.

När vi lyckades göra ett tidigt ledningsmål genom Kayvan fick Lunnarp bara ännu mer energi att trycka på. I mitten av första halvlek lyckades Lunnarp till slut kvittera till 1-1 genom en frispark direkt i mål.

Under den första halvleken hade vi små problem med vår organisering av försvarsspelet och Lunnarp kom genom vårt mittfält lite för ofta. Vi lyckades ändå återta ledningen genom en bra djupledspassning från Oliver till Nima, som gjorde 2-1. Kort därefter utökade Axel L dessutom vår ledning med ett placerat avslut utifrån. Så vi kunde gå till halvtidsvila med en 3-1-ledning.

Inför andra halvlek pratade vi om att organisera oss bättre och vara mycket mer nogranna med kommunikationen från lagdel till lagdel. Detta bidrog till ett högt tempo i början av andra halvlek, med ett Torn som nu kontrollerade matchen.

Johan stänger matchen när han gör 4-1 i minut 62. Därefter försvarar vi oss bra och spelar av matchen.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram