Samling:17:45
Seger mot Trollenäs BK
2019-06-04 19:58
På måndagskvällen besegrade vi Trollenäs BK hemma på Tornvallen i regn och kvav värme.
Trollenäs kom till kvällens match utan att ha förlorat i årets Herrjunior Division 2. Vi inledde matchen övertygande och tog tidigt ledningen på en frispark slagen av Abbe. I den 15:e minuten tog sig Nima fram på högerkanten och sköt 2-0. Därefter var det som att vi slog oss till ro och tänkte att matchen var över. Trollenäs kom in i matchen, men resten av den första halvleken blev mållös trots en hel del chanser för båda lagen.

I andra halvlek tryckte Trollenäs på och vi släppte in två mål inom loppet av tre minuter. Så i den 70:e minuten var matchen kvitterad. Vi reste oss dock från den kallduschen på bästa sätt genom att direkt svara med att själva göra två mål inom tre minuter och avgöra matchen. Båda målen, varav ett på straff, gjordes av Abbe som därmed blev tremålsskytt i matchen.