SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Lunnarps BK
2 - 1
Torns IF 2
Lunnarps BK2 - 1Torns IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 april, 11:00
Plats:Lunnarps IP A-Plan
Tävling:
Matchnummer: 130721014
Samling:09:45
Lunnarps BK - Torns IF 2-1
2019-04-22 11:00
Under lördagen åkte vi iväg för en bortamatch mot Lunnarps BK för att göra vår första match/träning på naturgräs.
Båda lagen hade farliga chanser i matchen, men i första halvlek var det Torn som var det bättre laget och i andra halvlek tog Lunnarp över matchen. Lunnarp hade flertalet individuella spelare som kunde förändra matchbilden på egen hand.

Torn kom genom flera gånger med bra kombinationsspel och vi tappade bollen totalt två gånger under första halvlek. Resultatet av få bolltapp var en ledning med 0-1 innan halvleken blåstes av. Kayvan löpte sig fri, fick en djupledboll från Axel  R, och satte bollen kyligt i mål.

I slutet av första halvlek började fokuset hamna för ofta på domaren. Det positiva från andra halvlek var att vi slutade att fokusera på domaren oavsett domarens beslut.

I andra halvlek började Lunnarp ta över matchen och skapade chanser mot vårt mål. Torn började tappa boll på egen planhalva för ofta och konditionen sviktade.

Lunnarp gjorde sitt första mål genom att passa en djupledsboll till en offsidestående Lunnarpsspelare. Mittbacksparet i Torn valde då att stå stilla för att de trodde att det skulle vara offside. Men den offsidestående spelaren rörde sig inte och en annan spelare kom från onside, löpte sig fri och satte bollen i mål.

Lunnarps andra mål kom genom deras yttermittfältare som löpte sig fri på kanten och petade in bollen i mål.

Vi gjorde en stabil första halvlek och med en bättre fysik kommer vi vara lika stabila i 90 minuter.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram