Matchnummer: 130806006
Samling:12:45
U19 är vidare i DM!
2019-03-17 20:32
Med en seger med 0-6 mot Dalby GIF säkrade vi vår placering som gruppetta efter att ha tagit 9 poäng av 9 möjliga.
Domaren startade matchen och båda lagen börjar lite avvaktande i sin press. Vi inleder en av våra sämre starter för året och det är Dalby som kom till första jättechansen när Simon räddar ett friläge. Det dröjde inte länge tills de nästan spelade fri sin anfallare en andra gång.

Under den här tidpunkten blev det lite oroligt i vårt läger och engagemanget var under all kritik. Med ca 15 minuter kvar på klockan gjordes ett uppehåll i matchen för att kontrollera statusen på en spelare i hemmalaget, då tog vi tillfället i akt för att organisera gruppen med en kort samling.

Det gav resultat. Många spelare tar direkt tag i matchen bättre och i slutet på första halvlek får vi en hörna som vi förvaltade bra. Matthew slog den med kvalité och Pavel kom högst och nickade in 0-1, vilket också blev resultatet i halvtid.

Andra halvlek kändes som en helt ny match där Khader direkt öppnade med en bra passning upp i spelyta två till Matthew, som vänder upp och hittar Abbe i djupled som därefter spelade in den till nyinbytte Aleksander som med sitt första tillslag i matchen kunde utöka ledningen till 0-2. Ett fantastisk anfall med en hel del bra sekvenser.

Matchen fortsatte i samma tempo för vår del och målen kom med jämna mellanrum. Samtidigt var backlinjen väldigt organiserad och hade bra kommunikation. En stabil andra halvlek från vår sida där vi knappt släppte till något.

En härlig seger som innebär att DM-äventyret fortsätter! Lottning på tisdag.