Samling:13:00
Förlust mot Falkenbergs FF
2021-08-15 22:53

Matchen hemma mot Falkenbergs FF slutade 2-1 till borta laget.

Falkenbergs FF kom besök till Stångby och en spännande match stod på agendan där bortalaget tåget igenom serien obesegrade.

Vi inledde första halvlek mycket starkt och hade ett flertal fina kombinationsspel som resulterade i flertal halvchanser.

Fast vi stod upp bra och ger Falkenberg en kamp om tre poäng, fattades de små marginallerna för att få med sig 50/50 duellerna.
Ur just en sådan duell går bortalaget vinnande som resulterar i dagens första mål i den 26:e matchminuten.
Dagens andra replik kommer via hörna i den 56:e minuten och 2-0 till Falkenbergs favör var ett faktum.
Trots det var matchen relativt jämn med få chanser på vardera håll, men där Falkenberg är tydligt det bollförande laget.
På tillägstid fick vi dock lite press på motståndarlaget och lyckades få till en reducering via Phillip.
Matchen slutade med en 2-1 förlust.