Samling:17:45
Andra segern i B-lagserien division 1
2020-09-22 23:21
Uddamålsseger hemma mot IF Löddes B-lag. Matchen slutade 1-0.
Första halvlek var en jämn affär, där matchen stod och vägde. En stark insats från Rasmus, Joel, Martin och Alper gav motståndarna inga möjligheter att ta  ledningen. Istället var det vi som ofta etablerade de farliga anfallen, men inte riktigt fick till det i sista passningen, eller avslutet.

Första halvlek slutade således mållöst.

Andra halvlek började vi på bästa sätt. Efter bra kombinationer mellan Matthew och Olof, sköt Olof in dagens första mål, och 1-0 var ett faktum. Målet gav ännu mer energi och ett andra mål låg i luften. Rasmus skrev nästan in sig i protokollet med en assist med en smart omställningsboll, men Robin som för dagen gjorde en mycket bra match fick se sitt avslut hamna precis utanför mål.

Med cirka 15 minuter kvar på klockan tryckte bortalaget på för ett kvitteringsmål och vi riktade in oss på att försvara och spela av tiden. Motståndarna hade sin bästa chans i 85:e minuten när trassel uppstod i vårt straffområde efter en hörna. Men avslutet träffade en medspelare på mållinjen och deras mål uteblev.

En givande match och tack till Lödde IF för dagens motstånd.

Lör 13/4 12:30