P2007

Välkommen till Torns IF P07
Torns IF P07 består av ca 25 spelare och några tränare som tre gånger i veckan (Mån/Tis/Tor) tränar fotboll med stor glädje, hög intensitet och växande ambitioner på Tornvallen i Stångby.
Om du är sugen på att träna och spela med oss får du gärna höra av dig till Torbjörn Persson vars uppgifter hittas under "Kontakt" i menyn ovan.
Välkomna!

Aron Ingemarsson: "Ser fram emot att fortsätta följa killarna bli bättre spelare"
2021-04-15 18:00
Den här gången fortsätter vår intervjuserie med ungdomsledarna i föreningen med Aron Ingemarsson, tränare i P2007. Aron är tillsammans med A-lagstränaren Robin Lindroos en av två ledare i föreningen som har gått förbundets näst högsta tränarutbildning, UEFA A. Vi har träffat Aron och tagit reda lite mer på hur det kommer sig att en så meriterad tränare valt att träna Torns IF:s 14-åringar.
Träning torsdag 1 april inställd
2021-04-01 07:36

Vi tar med kort varsel påskledigt och ställer in träningen 1 april. Nästa träning är måndag 5 april 10-12, svara gärn app kallelsen ni som ännu inte gjort detta.
Glad påsk!

//Ledarna

En ny generation analytiker!
2021-03-24 16:01

Igår tisdag 23 mars spelade A-laget sin sista träningsmatch innan Division 1 Södra drar igång. P07 passade på att få titta på fotboll på hög nivå och samtidigt träna på att analysera matchen ur några utvalda perspektiv.

Träningen tisdag 23/3 tidigarelagd till 18.00
2021-03-21 20:09

På tisdag 23/3 börjar träningen 18.00 pga A-lagets match mot IFK Malmö senare på kvällen. Träningen kommer att pågå 1 h, därefter blir det teori (utomhus) där en analys av A-lagets första halvlek ingår. Träningen slutar ca 20.15.

Spelarna ska vara klädda för träning och även ha med en tjockare jacka att ha på sig under teoripasset. Medtag även block och penna för anteckningar.

Träning tis 9/3 inställd
2021-03-08 17:38

Träningen tisdag 9/3 är inställd pga krock med A-lagsmatch. Träning måndag och torsdag som vanligt.

Nästa helgträning blir söndag 21/3, kallelse har gått ut.