Aktivitetsinfo: Dags för bortamatch mot Husie IF söndag 8/9, samling Torn 11.30 - avspark Husiegårds IP 13.00. Forza Torn!
Stark bortaseger
2019-09-12 22:36
Vi tackar domaren och Husie...
Stolta grabbar efter en väl genomförd match.
Det var en jämn och stundtals fysisk match som gick av stapeln i söndags. Lagen följde varandra i målprotokollet där Torns kvitterade till 4-4 när det återstod 10 minuter i andra halvlek där Torns IF spelat ett stundtals väldigt fint passningsspel och radat upp chanser. Kort efter reduceringsmålet kontrade Torns IF in 4-5 och grabbarna var glada över att hämtat upp 4-3 underläget efter första halvleken. Med 7 minuter kvar, på en frispark, efter misstänkt gruff mot Torns målvakt kvitterade Husie till 5-5.

Ett resultat många trodde skulle stå sig matchen ut men spelarna i Torn ville gärna vinna och lyckades de sista 3 minuterna ta ledningen och utöka ledningen till 5-7 som blev matchens slutresultat. Torns IF fortsätter att prestera en bra och underhållande fotboll som lovar gott inför kommande matcher.

Fre 27/10 19:30