Aktivitetsinfo: Seriepremiär! Samling i Stångby för gemensam transport till Höör. Lägg gärna till en kommentar i kallelsen om ni har tillgång till bil.
Seriepremiären avklarad!
2019-05-01 09:06
Det var en match som innehöll allt som kan associeras med Oldboys. Kamp, svett, snedsparkar och sist men inte minst ett besök på akuten. Torns oldboys besökte Höör och Torns annars så karakteristiska tika-taka spel som mejslats fram under försäsongen på konstgräs fick på grund av planens beskaffenhet ersättas av ett direktare spel där Höörs backlinje om och om igen sattes under prov.
Gräsplanen kan mer beskrivas som en åker och speglade spelet under första halvleken. Om motståndarnas backlinje gjorde det svårt för Torn att komma till direkt avgörande lägen så var Torns backlinje tätare än kinesiska muren och Torns målvakt Carl "greppet direkt" Sjöstedt stod för två direkt avgörande räddningar i första halvlek.

Under halvtidsvilan diskuterade tornspelarna att de skulle fortsätta att pumpa på då vi kändes fysiskt starkare än våra motståndare och att när chansen kom så måste vi våga att gå på avslut och fylla på med folk. Med fyra minuter från slutet så kom äntligen det förlösande bortamålet. Torns mittfältsgeneral Markus "Andrea Pirlo" Thulin snurrade upp två motståndare och närmade sig i allt högre fart straffområdeslinjen och placerade bollen likt en projektil som otagbart borrade sig in i målvaktens högra burgavel.

Resten av matchen spelades av utan fler chanser och när domaren blåste av matchen var glädjen total. Seriepremiären avslutad och en hemresa med tre poäng på kontot.

Nu på torsdag stundar hemmapremiären mot IF Lödde klockan 20:00 så vi hoppas på en publikanstormning, för vem vill inte följa Torns Oldboys fortsatta resa?

Sön 22/10 16:00