Plats:Naturgräs 11-manna
Referat: Torns IF - Dalby/Genarp
Torns damer vann i första matchen 2021
2021-06-02 19:30

Efter lång väntan så har Torns damer äntligen genomfört första matchen 2021 som slutade med vinst!

Äntligen så var det dags för Torns damlag att spela match igen efter en lång väntan. Senast damlaget spelade match var den 4:e oktober förra året. I en träningsmatch mot Dalby/Genarp så vann Torn med 2-1 efter ett sent ledningsmål och motståndarlaget var aldrig nära att utjämna. I första halvlek tog Torn ledningen genom Odessa men Dalby/Genarp utjämnade innan halvleken var slut. I andra halvleken var det mycket kamp men så i slutet gjorde Lindita 2-1 och gästerna orkade inte utjämna. Damlaget vann till slut rättvist där båda lagen tröttnade men Torn var det starkare laget. En bra start och på söndag väntar första seriematchen borta mot Bjärelaget DFF. Skönt att ta med en seger i bagaget!