Samling:15:00
Referat: Torns IF - Billesholms IK
Torns damer vann mot Billesholms IK
2021-09-13 20:49

Torns damer tog en övertygande seger hemma på Tornvallen mot Billesholms IK. Matchen slutade 5-1.

Redan i matchminut 8 höll sig Emma B påpassligt framme på en retur och gav Torn ledningen med 1-0. Innan halvleken var över hade Odessa, Emelie och Tilda gjort varsitt mål och utökat ledningen till 4-0. Precis innan pausvilan kvitterade gästerna till 1-4 på en straff. I den andra halvleken skapades inte lika mycket men Alicia utökade ledningen och matchen slutade 5-1. Bra genomförd match av damerna och fem olika målskyttar i samma match känns bra inför fortsättningen.

På lördag spelar damlaget borta mot Råå IF och vi hoppas där på tre nya poäng!