Samling:15:00
Referat: Torns IF - Råå IF
Damlaget vann med 3-1 hemma mot Råå IF
2021-11-08 20:03

Torns damlag vände 0-1 underläge efter första halvlek till vinst med 3-1 hemma mot Råå IF.

Redan efter 13 minuters spel tog gästerna ledningen och det var också resultatet i paus. I den andra halvleken spelade Torn upp sig och cirka 15 minuter in i halvleken forcerade Alicia in bollen till 1-1. Med 7 minuter kvar spelade Emelie fram till Alicia som utökade till 2-1. I sista matchminuten vann Emma F bollen i en duell med Råås målvakt utanför straffområdet och fastställde slutresultatet till 3-1.

Torn vände ännu ett underläge till vinst och är fortfarande med i matchen om seriesegern i  division 3 dam Nordvästra Skåne!

På söndag spelar damlaget näst sista matchen för säsongen hemma på Tornvallen klockan 16 mot GIF Nike. Kom och heja fram laget till 3 nya poäng!