Referat: Kvarnby IK 1 - Torns IF
Stabil seger i 7e omgången för P19
2022-05-20 08:57

Vinst mot Kvarnbys IK med 3-0 på bortaplan.

I mitten på mars spelades det en match mot Kvarnbys IK i sista omgången av gruppspelet i DM. Under matchen var motståndarna något bättre men vi lyckades kvittera i slutskedet av matchen vilket innebar att det mötet slutade 2-2.

Den här matchen skulle nästan bli ett facit på killarnas framsteg 2 månader senare. Redan i 3:e matchmintuen hade Jesper snyggt spelat fram Adrian i yta tre som säkert spräckt motståndarnas 0:a. Några minuter senare fick vi även en straff som vi inte lyckades förvalta. Trots endast ett måls skillnad kontrollerade vi matchen där våra anfall blev längre och längre ju längre matchen pågick.

Strax innan halvtid utökade Dara rättvist ledningen till 2-0.

I andra halvlek går vi ut och bestämde direkt riktlinjerna för matchtempot och hemmalaget hade riktigt aldrig någon  möjlighet att komma in i matchen. Deras anfall blev allt kortare och Noel kunde snyggt sno åt sig bollen högt och chippa in dagens tredje och sista mål. En klar seger där resultatet var en underkant ifall det skulle ställas i kontrast till bollinnehavet. Tydliga steg i rätt riktning och tre välförtjänta poäng!