Referat: Hyllie IK - Torns IF
Vinst för P19 i andra omgången av DM
2022-03-13 20:05

Matchen borta mot Hyllie IK slutade 9-1, efter 3-0 i paus.

Vi inledde matchen med kraftig medvind och lyckas vart tredje minut vinna bollen högt runtomrking motståndarnas straffområde. 3-0 i paus var en stabil insats men siffran borde varit betydligt större sett till antalet klara målchanser.
I andra halvlek gick vi kraftigt ner i tempo samtidigt som hemmalaget hade ny energi. De reducerade och skapa även någon halvchans till.
Då tändes det till hos alla, och alla växlade upp några nivåer. Målen kom med jämna mellanrum, och när domaren väl blåste av hade Max B, Max C, Adrian, Albin, Jesper och Emilio skrivit in sig på målprotokollet.
Sista matchen i gruppspelet i DM spelas mot Kvarnbys IK på söndag.