Seger för P19 i första tävlingsmatchen
2022-03-08 10:03, P19 - 1

Första omgången av gruppspelet i DM mot Åkarps IF P19 slutade 7-1 till Torn.

Matchen inledde med relativt lågt tempo och båda lagen kände mest på varandra.
I den femte minuten tilldelades vi en hörna där Edvin fick till ett avslut som träffade ribban. Returen hamnade hos Emilio som blev dagens första målskytt.
Ett par minuter senare uppkom 2-0 nästintill identiskt via Max C efter retur på ett avslut från Noel. Max C fick således registrera sitt första mål i Torntröjan.
Motsåndarna växlade upp efter vårt andra mål och kunde reducera på en straffretur.

Efter de första två målen gick tempot ner avsevärt. Vi fick rulla en hel del boll medan hemmalaget stod kompakt.  Efter ett snyggt kombinationsanfall i 30:e minuten utökade Edvin resultatet till 3-1  efter att ha blivit serverad av Noah R.
Första halvlek avslutas med att Oskar skruvar upp en frispark i målvaktens högra kryss och resultatet i paus skrevs till 4-1. Både tredje och fjärde målet  innebar Oskars och Edvins första mål för iår.

I andra halvkek gör vi ett par byten för att hålla truppen fräsh, kul att se Emil och Alex tillbaka på plan!  Vi fortsatte att truma på och 5-1 kommer efter att Dara spelat fram Emilio som säkert gör sitt andra mål för dagen.
6-1 kom bara minuten senare efter en bra slagen krossboll i yta tre av Emil. Melwin som är på andra sidan av bollen tempoväxlar förbi sin markering och skött in dagens sjunde mål och även han sitt första mål i Torntröjan.
Innan domaren blåste av skickade Max B in en mycket vackert slagen frispark i målvaktens vänstra hörn. Resultatet fastställdes till 7-1 och tre poäng inkasserades efter första omgången av DM.
Nästa motståndare i DM är Hyllie IK på söndag klockan 12:30.