Klart med ny tränare till P16 Torns IF
2021-08-05 14:57

Vem är jag?

Dino Kestic, 31 år.

Från Blekinge till en början, flyttade till Skåne 2014 och har rötterna i Balkan och Bosnien Hercegovina. Är utbildad marknadsförare och pappa till tre små barn.

Bakgrund inom fotbollen

Uppväxt genom FK Karlskrona leden som ungdomsspelare. Spelat division 3 & 4 fotboll som anfallare i 18 års åldern i Sillhövda BK. Senaste året har jag varit med och tränat Åkarp IF Herrjuniorer.

Ser framemot att jobba ihop med P16 och Torns IF som förening. Hört mycket gott om TIF, inte minst om akademin, ska bli ett nöje att få vara en del av föreningen framåt.

Som tränare tror jag på offensiv och dynamisk fotboll. När både spelare och publik kan njuta i 90 min då har man lyckats.

Låt oss säga att jag vinner hellre en fotbollsmatch med 5-3, än med 1-0!

Så får vi se om vi lyckas visa det på planen redan i höst.

Träningsstart
2021-08-05 14:47

Hej!

Jag hoppas att ni haft en fin sommar och skapat många nya minnen. Nu nalkas snart skolstart och vi börjar lite tidigare med fotbollsträningarna då flera matcher stundar de kommande veckorna. Först och främst lite uppdaterad information rörande situationen med tränare till P16.

Tobbe kommer att återinträda som tränare under hösten och glädjande är att vi har lyckats att rekrytera en tränare till laget som heter Dino Kestic, separat mail med en kort intervju kommer i separat utskick. Tillsammans kommer jag och Dino att dela på tränarskapet under hösten.

Vi drar igång träningarna torsdagen den 12/8. Vi kommer att börja med att diskutera hösten, förväntingar från vår och er sida och att ni spelare får träffa Dino.

MVH

Tobbe

ps hoppas att ni skött er sommarträning...belöning i form av upptaktsträff är utlovad.

Träningsmatch mot Linero IF
2021-05-17 20:48

Bra spel i träningsmatchen slutade med vinst mot Linero IF med 5-2.

Jonas Rying: "Ser fram emot att få börja träningsmatcha"
2021-04-07 19:30

Nästa på tur i vår intervjuserie är Jonas Rying, tränare i P16. Jonas har en gedigen fotbollsbakgrund och anslöt till Torns IF i somras efter att dåvarande tränaren Rasmus Säker flyttat till Norrland.

Seriespel vt 2021
2021-03-03 14:59

I vår har vi två lag i seriespel. Dels spelar vi i en P16-serie men vi spelar också i en P15-serie tillsammans med Lunds BOIS. Detta för att så många som möjligt ska få matchtid samt att kollegorna i Lunds BOIS precis som vi är numerärt få i P06, så en hopslagning i matchsammanhang är en perfekt lösning. Våra P06:or kommer dessutom träna på Gunnesbo, tillsammans med sina nya lagkamrater varannan måndag med start den 15/3. Faller sammarbetet väl ut kommer vi med största sannolikhet att fortsätta även under hösten 21, men det återkommer vi till. I vilket fall som helst, följande lag är med i respektive serie:

P16 Sydvästra vår:

Lunds FF

Löberöds IF

Oxie SK

Vi återkommer när matchdatum är spikade, säkert någon gång i april.

/Ledarna

Referat: Torns IF - BK Flagg
Förlust i sista seriematchen mot BK Flagg
2020-10-25 15:36
Det blev förlust i sista seriematchen för säsongen mot BK Flagg.
Fre 15/10 19:00
Fre 8/10 19:00