Välkommen till Torns IF P07
Vi är ett stort gäng barn & tränare som på tisdagar och torsdagar (1830-2000) tränar fotboll och har roligt på Tornvallen i Stångby. Alla som vill komma och testa på hur kul det är med fotboll är välkomna att komma förbi. Ni får gärna kontakta någon av ledarna som ni hittar under "Kontakt" i menyn till vänster.
Välkomna!
Tack för i vår och info om träningar i sommar
2017-06-22 16:39
Hej,

Så här dan före Midsommar skulle vi tränare vilja önska alla barn och föräldrar en härlig sommar och tacka för en riktigt rolig fotbollsvår!

Ikväll 22/6 är det ingen träning, som tidigare har meddelats. Dock kommer vi under sommaren köra "frivilllig" träning på torsdagar 19-20 under lättsamma former, med start 29/6.

Vi vet att många är bortresta, men tycker det är viktigt att ge de barn som är hemma möjligheten att hålla kontakten med lagkamrater och fotbollen.

Första ordinarie träning är tisdag 8 aug kl 1830.

PS. Svara gärna på kallelsen till cupen 5 aug. Just nu ser det tunt ut med anmälningar. DS

Glad sommar!
//Ledarna för P07

Korrigering - träning 6/6 trots allt!!
2017-06-06 08:10
Hej!
Vi kör träning idag 6 juni ändå, i motsats till tidigare besked! Träning som vanligt alltså 1830-2000.
Ursäkta röran!
//Torbjörn
Info om sommaren
2017-06-05 22:42
Hej!

Tisdag 20 juni är sista träning för vårsäsongen.

Under juli kommer vi försöka köra en enklare träning per vecka för de barn som är hemma och är sugna,likt tidigare år. Mer info om detta kommer längre fram.

Helgen 5-6 aug spelas det en del 1-dagarscuper i vårt närområde. Vi kommer att försöka få ihop ett lag till en sådan cup trots vetskapen om att långa är bortresta. Mer info om detta kommer också längre fram i månaden.

Ledarna P07
Halör Cup - en härlig helg!
2017-05-28 07:43
Hej!

Vi tränare vill så här dagen efter en fantastisk helg nere i Höllviken tacka alla barn för en fantastisk insats, både på plan och utanför.

För första gången har vi spelat en cup med övernattning och mött lag från hela, eller iaf halva, landet. Barnen har tagit sig an utmaningen med glädje och stor energi. Resultaten har varit blandade, men barnen har alltid fortsatt kämpa och det gav också resultat i form av flera uddamålsvinster. Som vanligt har barnen också ett fint uppförande på plan mot motståndare och domare.

Utanför fotbollsplanen har barnen också uppvisat stor mognad och gemenskap och allt har flutit på utan några problem som helst problem. Tack för att vi fick låna era barn några dagar och tack för all hjälp med logistik etc.

Vi ser fram emot att i framtiden åka på liknande äventyr igen och hoppas många vill följa med, även ni som inte kunde vara med denna gång.

Hälsningar från trötta men nöjda ledare i P07!

Ingen träning torsdag 25/5
2017-05-24 20:14
Hej!
Pga Halör Cup så är träningen torsdag 25/5 inställd.
Istället får de som tyvärr inte kunde följa med denna gång heja fram våra 22 barn som åker iväg imorgon bitti för tre dagar fyllda med fotboll & annat skoj!

Följ gärna deras framfart via denna länk:

Hälsningar,
Ledarna