Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P2007

Välkommen till Torns IF P07
Vi är ett stort gäng barn & tränare, några av dem ser ni ovan, som på tisdagar (1830-2000) och torsdagar (1815-1930) tränar fotboll och har roligt på Tornvallen i Stångby. Alla som vill komma och testa på hur kul det är med fotboll är välkomna att komma förbi. Ni får gärna kontakta någon av ledarna som ni hittar under "Kontakt" i menyn till vänster.
Välkomna!
Torns IF - IFK Göteborg 23 aug
2018-08-15 23:23
Hej,

Årets match för Torns herrar är om en vecka inne på Klostergården mot IFK Göteborg, den 23 aug.
Till detta arrangemang har föreningen uttryckt önskemål om att få hjälp med biljettförsäljning, grillning etc från 17.00 och framåt. Det kommer att finnas möjlighet att se stora delar av matchen också för de som hjälper till.. 

Vi saknar fortfarande några hjälpande händer till detta arrangemang och vi ber er som ändå tänkt att åka dit att se om det är möjligt att även hjälpa till på något vis. Anmäl er till torbjoern.persson@gmail.com om ni kan ställa upp. 

Hälsningar,
Ledarna
Uppdatering träningar augusti
2018-08-09 16:12
Hej,

Idag torsdag 9 aug kör vi träning som vanligt, men på den nya torsdagstiden 18.00-19.30. 
Vi håller till på konstgräset på torsdagar.

På tisdag 14 aug är träningen inställd och ersätts med matchen som skulle ha spelats i helgen som kommer.  (borta mot GOF i Gårdstånga)

Torsdag 16 aug är det träning som vanligt och vi hoppas på stor uppslutning så att vi kan komma igång ordentligt inför seriematcherna.

Hälsningar,
Ledarna
Träningsstart och info om träningstider i augusti.
2018-08-02 17:15
För er som är hemma så vill vi slå ett slag för höstens första träning som är i kväll 1830-2000 på konstgräset! Kom dit, träffa kompisarna och känn på bollen igen!

Under resten av augusti blir det en mindre justering av träningstiderna på torsdagar till följande:

Tisdagar: 1830-2000 på lilla gräs bortanför A-plan
Torsdagar: 1800-1930 på konstgräset (delar planen med 2 andra lag)

Detta som en följd av att A-plan fått nytt gräs i dagarna och behöver vila.

Som tidigare meddelats så behöver vi extrahjälp till A-lagets matcher mot IFK Göteborg  (23/8) och Mjällby (2/9). Meddela Torbjörn (torbjoern.persson@gmail.com) senast torsdag 9 aug om ni har möjlighet att hjälpa till dessa dagar med grillning/biljetter/etc. 

Ni som ännu ej bekräftat era pass helgen 1-2 sep får gärna höra av sig snarast möjligt till Torbjörn.

Hälsningar,
Ledarna


Höstsäsong och bemanning av match & cafeteria
2018-07-29 08:44

Hej,

Hoppas sommaren varit bra för alla trots all sol & värme…


Det är bara några dagar kvar på augusti och därmed närmar sig fotbollens höstsäsong med full fart. Första matchen spelas redan 12 augusti och vi drar igång ordinarie träning på torsdag 2 augusti. Tills vidare har vi samma ordinarie träningstider under hösten som på våren (18.30-20.00) men det kan med kort varsel komma ändringar avseende detta p.g.a. av brist på träningsplaner när A-plan får nytt gräs och inte är spelbar förrän i september.


Första matchen som ska spelas på A-plan är Herrarnas toppmatch mot Mjällby.
Båda lagen har lika många poäng och vinnaren skaffar sig ett fint läge inför hösten. Som Torn spelat under våren och sommaren så är det inte alls omöjligt att det blir Superettan nästa år…


P07 har till uppgift att bemanna just denna toppmatch och lördagens cafétjänst. Ni som inte fick något pass i cafeterian eller på matchen får vara med nu, men eftersom klubben tror att det kan komma väldigt mycket åskådare, så tar vi tacksamt emot frivilliga från den grupp som hjälpte till i våras.


Bemanningsschemat ligger under Dokument på denna sida och precis som i våras så vill vi att ni som har en tid antingen 1 eller 2 sep mailar till torbjoern.persson@gmail.com och bekräftar att ni kan denna tid, detta gäller även ni som bytte dagar i våras och egentligen redan bekräftat samt ni som gärna ställer upp en extra match. Mer info om vad som ska göras kommer inför september.


Observera att ni som är matchvärdar även ska ta med era 07:or till matchen då dessa ska agera bollkallar.


Om det är någon som även kan tänka sig att hjälpa till i samband med cupfesten mot IFK Göteborg på Klostergården den 23 augusti så meddela detta till mig. (se separat info från föreningen publicerat här på hemsidan)


Jag hoppas alla får en fortsatt trevlig sommar och ser fram emot era bekräftelser på ovanstående inom kort.


PS. På tisdag 31 juli är det sista sommarträningen tillsammans med P06 och P08, 19.00 till 20.00. DS.


Hälsningar,

Torbjörn

IFÖ Cup och Sommarfotboll
2018-07-01 20:29
Medaljörerna (Otto saknas pga tidig hemresa)
Hej alla!

Så är IFÖ Cup till ända och trötta, men nöjda barn är åter hemma efter en rolig & solig helg. 
Resultaten gick kanske inte alltid vår väg, men våra grabbar visade återigen att man även i motgångar är ett positivt gäng som alltid gör sitt bästa och visar hur man ska uppträda både på och utanför en fotbollsplan. Avsaknaden av Fru Fortuna kompenserade vi med hög kampmoral och gott humör!
Tack grabbar för en kanonhelg! 

För de som inte fått nog av fotboll i sommar så har vi tränare i P06-P08 enats om att erbjuda sommarträning tillsammans för spelare i alla tre lagen alla tisdagar i juli klockan 19-20 med start på tisdag 3 juli. På dessa träningstillfällen kommer vi träffas och lira boll och minst en tränare från ett av de tre lagen kommer att närvara. 

Ordinarie träning startar torsdag 2 aug, 1830 på konstgräset.
Seriespelet startar 11-12 aug.

Hälsningar,
Ledarna

PS. Vi som spelade cupen enades om att nästa sommar ska vi åka på cup igen.
Så, sätt gärna ett kryss i almanackan för 2-4 augusti då Eskilscupen avgörs 2019.....DS.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Föreningen, 13/06 17:10 
Föreningen, 28/05 12:30 
Föreningen, 25/05 10:17 
Föreningen, 17/05 09:20 
Föreningen, 16/05 12:38 
 
Sponsorer
Stöd Torns IF via
Facebook
Twitter
Ettanfotboll