Välkommen till Torns IF P07
Vi är ett stort gäng barn & tränare som på tisdagar och torsdagar (1830-2000) tränar fotboll och har roligt på Tornvallen i Stångby. Alla som vill komma och testa på hur kul det är med fotboll är välkomna att komma förbi. Ni får gärna kontakta någon av ledarna som ni hittar under "Kontakt" i menyn till vänster.
Välkomna!
Info om kommande matcher
2017-09-18 12:15
Hej,

Höstsäsongen är i full gång och det återstår nu bara några helger innan seriespelet avslutas. Av olika anledningar så är dock spelprogrammet inte lika förutsägbart som tidigare och de avslutande omgångarna har spridits ut över de kommande 4 helgerna. Detta betyder att några barn kommer att få några veckors uppehåll mellan de sista matcherna. Så om ert barn inte får någon kallelse på ett tag så beror detta på ovanstående och inte på att de glömts bort! 

Vi vill också passa på att säga att det är väldigt kul att vi har så många aktiva barn just nu. Träningsfliten har nått nya rekordnivåer de senaste veckorna! 

Hälsningar,
Ledarna, P07
Bemanning av café v40
2017-09-07 17:27
Hej alla fotbollsföräldrar!
Precis som i våras har vårt lag tilldelats en vecka när vi behöver bemanna Tornhallens café. I våras, inkluderat förra helgens A-lagsmatch, föll det sig så att alla barn (föräldrar) tilldelades ett pass. Vi är otroligt tacksamma för att alla ställde upp och löste detta, ibland med ganska kort varsel. 

Nu är det som sagt dags igen och vi har tagit de 10 första barnen i listan och tilldelat er ett pass i caféet, torsdag 5/10 till söndag 8/10. 

Ni som är de lyckligt utvalda får en kallelse vilken dag som helst precis som i våras. Denna vill vi ha svar på inom en vecka och om ni inte kan får ni försöka hitta någon att byta med (meddela Torbjörn isf). 

Ni som inte får en kallelse får vänta tills nästa gång det är vårt lags tur att bemanna café eller A-lagsmatch! 

Återigen, tack för att ni ställer upp för klubben och i slutänden våra barn!

Hälsningar,
Ledarna P07
Bollkallar till lördag 2 sep behövs!
2017-08-28 12:57
VI HAR NU BOLLKALLAR SÅ ATT DET RÄCKER. 

Hej,

På lördag har P07 ansvaret för bemanningen av A-lagets hemmamatch. Vi har kallat alla föräldrar som behövs, men saknar några barn som kan vara bollkallar. 
Detta brukar vara uppskattat av barnen och även att få se Lunds bästa fotbollslag spela match, så fråga gärna era barn ikväll och skicka därefter ett mail till torbjoern.persson@gmail.com om de kan & vill vara med. 
Först till kvarn gäller! 

Plats: Tornvallen lördag 2 sep
Samling: 13.30
Slut ca 15.45 

Hälsningar,
Torbjörn
Info inför hösten
2017-08-09 10:58
Hej,

Hoppas alla haft en bra sommar trots att solen och värmen lyst med sin frånvaro. I helgen som gick tjuvstartade 12 barn hösten genom att med stor framgång delta i Harriecupen i Kävlinge. Jämna matcher, snygga mål, fint spel och stark sammanhållning präglade dagen!

Imorgon torsdag 10 aug startar dock ordinarie träning och därefter är det träning varje tisdag och torsdag 18.30-20.00 året ut så länge inget annat meddelas. 

Dock har vi redan nu ett undantag, nästa torsdag 17/8, är träningen inställd då ett av lagen istället kommer att spela match (hemma). Kallelse kommer till berörda barn.

Precis som i våras har vi två anmälda lag i serierna och då vi fortsatt är många barn (kul!) så kommer vi att behöva rotera. Totalt kommer det bli 4-7 matcher per barn, beroende på hur ofta man tränar och vilka möjligheter man har att vara med på helgerna. 

Under hösten kommer vi öka intensiteten något på träningarna då vi ser ett behov av att låta barnen "ta ut sig" lite mer än tidigare. Vi kan se att träningarna blir bättre på detta vis genom att barnen får bättre kondition och orkar mer på match. 

Vi kommer också att försöka erbjuda speciell målvaktsträning för de barn som gärna står i mål. Då det bara är möjligt att erbjuda detta för ett begränsat antal så kommer vi att behöva prioritera de som verkligen brinner för målvaktsrollen och mer än gärna står i mål både på match och på träning. Vi kommer att prata med barnen om detta innan vi drar igång. 

Tränare under hösten kommer att vara följande:
Torbjörn Persson (Olle)
Daniel Magnusson (Liam)
Håkan Sjunnesson (Otto)
Johan Evenäs (Sebastian)
Naser Momeni (Cyrus)
Bekim Sazlija (Altin)
Magnus Asperot (Viktor)

Vi ses på Tornvallen!

Hälsningar,
Ledarna P07
Inställd sommarträning idag 3/8
2017-08-03 10:55
Med anledning av utlovat oväder (nkl. åska) ikväll så är dagens sommarträning inställd. 

Nästa torsdag 10/8 startar ordinarie träning, dvs då kör vi 1830-2000 precis som i våras. Matcherna börjar helgen 12-13/8. Mer info om detta kommer!

Hälsningar,
Ledarna P07
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Föreningen, 24/08 11:18 
Föreningen, 16/08 11:24 
Föreningen, 23/05 12:27 
Föreningen, 23/04 21:01 
Föreningen, 04/04 10:35 
 
Stöd Torns IF via
Sponsorer
Sociala medier