P2007

Välkommen till Torns IF P07
Torns IF P07 består av ca 25 spelare och några tränare som tre gånger i veckan (Mån/Tis/Tor) tränar fotboll med stor glädje, hög intensitet och växande ambitioner på Tornvallen i Stångby.
Om du är sugen på att träna och spela med oss får du gärna höra av dig till Torbjörn Persson vars uppgifter hittas under "Kontakt" i menyn ovan.
Välkomna!

Träning torsdag 1 april inställd
2021-04-01 07:36

Vi tar med kort varsel påskledigt och ställer in träningen 1 april. Nästa träning är måndag 5 april 10-12, svara gärn app kallelsen ni som ännu inte gjort detta.
Glad påsk!

//Ledarna

En ny generation analytiker!
2021-03-24 16:01

Igår tisdag 23 mars spelade A-laget sin sista träningsmatch innan Division 1 Södra drar igång. P07 passade på att få titta på fotboll på hög nivå och samtidigt träna på att analysera matchen ur några utvalda perspektiv.

Träningen tisdag 23/3 tidigarelagd till 18.00
2021-03-21 20:09

På tisdag 23/3 börjar träningen 18.00 pga A-lagets match mot IFK Malmö senare på kvällen. Träningen kommer att pågå 1 h, därefter blir det teori (utomhus) där en analys av A-lagets första halvlek ingår. Träningen slutar ca 20.15.

Spelarna ska vara klädda för träning och även ha med en tjockare jacka att ha på sig under teoripasset. Medtag även block och penna för anteckningar.

Träning tis 9/3 inställd
2021-03-08 17:38

Träningen tisdag 9/3 är inställd pga krock med A-lagsmatch. Träning måndag och torsdag som vanligt.

Nästa helgträning blir söndag 21/3, kallelse har gått ut.

//Ledarna

P07 får tillökning i ledarstaben!
2021-01-19 21:22
Det är med glädje som vi har möjlighet att presentera ett nyförvärv till P07s ledarstab, Aron Ingemarsson!

Men vem är då Aron undrar ni? Vi låter Aron svara!
Jag är en snart 26-årig kille som kommer från en liten by på landet mellan Laholm och Halmstad i södra Halland. Jag studerar just nu mitt fjärde år på civilingenjörsprogrammet mot industriell ekonomi i Lund. Jag har spelat fotboll i mer eller mindre hela mitt liv men insåg ganska snabbt att min talang (och vilja) var bristfällig för att bli något. Däremot blev jag intresserad av tränarskap då jag gillar både pedagogik och ledarskap samt uppskattar allt vad idrott ger: gemenskap, glädje och personlig utveckling.

Varför sökte du dig till Torns IF?
I höstas läste jag en idrottsvetenskaplig kurs och hade då ett samarbete med Torns IF:s herrlag för mitt projektarbete. Jag fick då en väldigt god bild av föreningen och tog vidare kontakt med Hampus för att se om det fanns någon möjlighet för mig att engagera mig, och på den vägen är det.

Vilka erfarenheter har du av fotboll och ledarskap?
Jag har alltid varit en föreningsmänniska och började engagera mig på riktigt i min moderklubb som 19-åring som assisterade tränare i vårt damlag som då spelade i division 2, samt genom styrelsearbete. Jag har efter det varit både assisterande och huvudtränare för herrlag i division 5. Innan jag började studera i Lund läste jag också en tränarkurs på Halmstad Högskola under två terminer, men även lite idrottspsykologi och fysiologi utöver det.

Vad tror du att du kommer att bidra med?
Mitt mål med att engagera mig i laget är att bli en bättre tränare själv och få mer praktisk erfarenhet, men förhoppningsvis också kunna bidra till att utveckla killarna vidare. Jag hoppas också kunna vara ytterligare ett bollplank för övriga ledare och komma med nya perspektiv på hur träningen kan bedrivas.

Vi hälsar Aron välkommen till Torns IF och till oss i P07!
Abbe & Tobbe