P2007

Välkommen till Torns IF P07
Vi är ett stort gäng barn & tränare, några av dem ser ni ovan, som på tisdagar (1830-2000) och torsdagar (1815-1930) tränar fotboll och har roligt på Tornvallen i Stångby. Alla som vill komma och testa på hur kul det är med fotboll är välkomna att komma förbi. Ni får gärna kontakta någon av ledarna som ni hittar under "Kontakt" i menyn till vänster.
Välkomna!
Ingen träning under höstlovet
2018-10-29 21:25
Hej,
Under höstlovet är träningen inställd och vi kör igen tisdag 6/11 kl 18.30.

Gästtränare och träningsschema
2018-10-18 12:43
Hej!

Idag torsdag 18/10 kommer vi att få besök av Zoltan Gremsperger från Torns A-lags stab där han är fystränare. Zoltan är också instruktör inom Skåneboll och har dessutom tränat både barn & vuxna i ett flertal klubbar i Malmö, bland annat i Malmö FF.  Kort sagt, det kommer att bli en riktigt intressant träning idag, för oss all!

Vi har nu gått över på vinterschemat som innebär att vi tränar på konstgräset tisdagar och torsdagar 18.30 - 20.00 fram till mitten av december. Vi gör ett uppehåll under höstlovet, dvs ingen träning 20/10 och 1/11. Men planerna finns där för de som inte kan låta bli bollen! :-)

Även om vädret varit härligt varmt den sista tiden så är det ändå höst och det blir kyligt när solen går ner.
Vi vill att barnen kommer väl klädda till träningen, det är bättre med flera lager som man kan ta av om man blir varm än en tjock jacka utanpå en tunn t-shirt. Likaså är långbyxor att föredra före shorts.

Vi har förstått att flera barn tycker det är trevligt att ta med en termos med nåt varmt när det blir lite kallare , men vi ber er spara detta tills de kommer hem från träningen. Vi har inte möjlighet att stanna upp träningen för de små fikapauser som vi har sett tidigare vintrar. :-)

Vi ser fram emot många träningssugna barn idag!

Hälsningar,

Info om samarbete med P06
2018-10-07 21:18

Hej,

Så var årets utesäsong över och efter några tunga matcher i september avslutade vi med fyra välspelade matcher de senaste två helgerna där fint spel kombinerats med uppoffrande försvarsspel. Kul att se!

Säsongen är dock inte riktigt över än och vi tränar vidare  som vanligt vidare tis och tor 1830-2000 fram tills början av december. (Men med uppehåll under höstlovet) Vi planerar också för att delta i en eller två inomhuscuper i november. Detta återkommer vi om.

Vi vill också informera om att klubben under det senaste året lagt ett stort jobb på att ta fram ett styrdokument för föreningen som kallas Torntråden. Detta dokument kommer att vara en ledstjärna för alla lag i alla åldrar i föreningen. I praktiken blir det inte så stor skillnad mot tidigare för oss, men det ger oss ledare en bra grund att planera träning och match utifrån.

En nyhet i Torntråden är dock att klubben uppmuntrar och uppmanar till större utbyte mellan åldersgrupperna. Vi kommer därför börja samarbeta med P06 med start redan denna vecka. Samarbetet kommer att ta sig uttryck i att 2-3 spelare från oss får chansen att träna med P06 på torsdagar under en period på 3-4 veckor.

Vi tränare kommer att välja ut ett antal av våra spelare som vi bedömer behöva denna utmaning bäst samt vara tillräckligt rustade för den. Det är trots allt en viss skillnad att spela med/mot ett år äldre spelare i denna ålder, som man ska ha repekt för.

Innan vi frågar spelarna så kommer vi att prata med er föräldrar för att se om intresse finns. Syftet är att dessa spelare ska kunna hjälpa P06 när de behöver hjälp under nästa år då de börjar spela 9-manna.(De har troligen för få spelare för att klara sig helt själva)

Det ska också ses som en möjlighet för våra spelare att få en större utmaning som förhoppningsvis både hjälper spelarna att växa som spelare och person.

Vi kommer att berätta mer om detta, Torntråden och hur vi planerar för nästa säsong på ett föräldramöte i november. Vi kommer att återkomma med tid och kallelse till detta.

Ledarna

PS. Glöm inte att ta med matchtröjorna till veckans träningar. Vi ska samla in dessa tillfälligt. Byxor & shorts kan ni behålla. DS.

Torndagen 21/10
2018-10-02 14:08

Hej!
Nedanstående meddelande kommer från föreningens styrelse och ungdomsansvariga.
Jag kommer att skicka ut en kallelse till er alla senare i dag med som jag ber er svara på senast 12 okt. Vi hoppas många vill vara med på Torndagen!

Hälsningar,

Torbjörn

Tornare!

Torndagen går av stapeln söndagen den 21/10, kl 09.30 - 14.00

En dag fylld med smålagsmatcher med blandade lag i blandade åldrar, lek och utmaningar.

Utmana våra stjärnor i dam- och herrlaget i bl.a. vem som skjuter hårdast, träffa ribban eller klara flest kickar. Vilken ledare i föreningen som är mest pricksäker…allt detta får vi se på Torndagen.

Detta är föreningens första familjedag där vi samlar oss och avslutar fotbollsåret 2018.

Cafeterian kommer att vara öppen och våra numera världsberömda hamburgare kommer att kunna köpas till självkostnadspris.

En härlig dag i våra fina orange färger!

Vid pennan, Tobbe L, Anton och Hampus

Träning 18.30 - 20.00 tisdag och torsdag
2018-09-20 15:50

Hej,

Då mörkret faller snabbt på kvällarna så går vi nu över till höstschema. Detta innebär att vi både tisdag torsdag håller till på konstgräset 18.30-20.00.

I helgen har vi tyvärr endast en match, men de kommande två helgerna blir det dubbla matcher. Därefter slutar serien och vi håller på att kolla upp om vi kan spela några mindre 1-dagarscuper i närheten under hösten. Vi kommer att återkomma om detta.