P2006

Torndagen 21 oktober
2018-10-16 11:14
Tornare!

Vi är ute i sista sekunden, så se till att anmäla er NU!

Torndagen går av stapeln söndagen den 21/10 kl 9.30-14.

En dag fylld med smålagsmatcher med blandade lag i blandade åldrar, lek och utmaningar. Utmana våra stjärnor i dam- och herrlaget i bl.a. vem som skjuter hårdast, träffa ribban eller klara flest kickar. Vilken ledare i föreningen är mest pricksäker…allt detta får vi se på Torndagen.

Detta är föreningens första familjedag där vi samlar oss och avslutar fotbollsåret 2018.

För att kunna sätta ihop lagen ber vi er anmäla dels spelare och dels medföljare. Så klicka i om spelaren kommer och lägg antal medföljare i kommentarer, tack!

Cafeterian kommer att vara öppen och våra numer världsberömda hamburgare kommer att kunna köpas till självkostnadspris.

En härlig dag i våra fina orange färger!

Välkomna!
Tack för mig säger tränare Jill
2018-10-11 17:05
Hej alla fina föräldrar!

Jag vill bara meddela er att jag har kommit fram till att jag slutar som tränare i P06. Jag har inte varit aktiv alls nu på hösten pga Mässan mm, men energin som det går åt att känna sig otillräcklig är väl så aktiv :)

Killarna har mycket bra tränare och ledare i Jón, Leifur, Zoltan och Henrik och jag vet att de kommer att klara sig utmärkt utan mig och inte märka nån större skillnad då jag har för avsikt att vara en mycket engagerad förälder och finnas med ändå 😊

Jag vill satsa helhjärtat på det jag gör och då jag varken hittar tid eller ork att göra det som tränare känns det som rätt beslut att ställa min plats till förfogande. Killarna förtjänar det och framförallt så förtjänar min son en stöttande mamma och inte bara tränare.

Att jag fått vara tränare till era fantastiska killar under dessa år är jag så glad för! Det var varit roligt, underbart och stundtals frustrerande :) Att se hur de har utvecklats är en gåva och härlig resa att få vara med på.

Nu ser jag framemot att få stå vid er sida och heja på dem!

Jill

Inför lördag 15 sept- uppdaterat schema!
2018-09-12 10:50
Bemanningsschema 2018 P06 v37 (latest version) - Copy.xlsx »

Hej föräldrar!

STORT tack för er insats så att vi får ihop schemat! En heldag/helg med Torn... :)

Uppdaterat schema bifogat.

Tack!
Ledarna

Nu har det kört ihop sig... på lördag när vi är matchvärdar och på söndagen när vi har cafeteriapass så har vi fått lite problem!

Zoltan kan inte stå i kafeterian på söndag kl 9-11 utan hade gärna bytt det mot ett pass på lördagen. Han håller samtidigt i matchen borta så hans fru hoppar in om nån kan byta pass med dem. Vi har även behov av nån som tar cafeterian kl 11-13 på söndagen då Jón som hade det passet behövs under matchen för att hantera entré och bollkallar.

Jag (Jill) kommer att finnas på Torn i princip hela lördagen och har svårt att ta ett pass på söndagen.

Så snälla föräldrar, se över det bifogade schemat och se om ni kan trolla eller byta. Observera att de som inte har cafeteriapass på lördagen behöver vara på Torn kl 12 för förberedelser.

Tack på förhand!

Bemanning lördagen den 15 sept och söndagen den 16 sept
2018-09-05 16:25
Hej på er,

Först vill vi tacka för den fina uppslutningen vid IFKmatchen! Både från er som jobbade och från er som hejade! Verkligen härligt att se Tornandan skina igenom och peppa killarna i laget!

Nu är det dags att ställa upp för klubben igen- lördagen den 15 och söndagen den 16 sept är det vårt lag som står för cafeteria, entre, grill mm. På söndagen är det bara cafeterian.

Jag vet att flera är bortresa och det får man  vara :) Jag hoppas att schemat ska passa er alla och om inte så byt inbördes. Mitt namn står inte där eftersom jag är alltiallo överallt och Jón likaså.

Kallelse till bollkallar kommer inom kort.

Ha en fin kväll! Teknikträning 17-18 för killarna!

Ingen träning idag torsdag 3 aug pga Svenska Cupen
2018-08-23 15:54
Hej alla,

Vi vill bara förtydliga att det inte är någon träning idag pga Svenska Cupmatchen mot IFK Göteborg på Klostergården kl 18.30.

Vi ses där :)

Sön 18/11 14:00