Övningar som vi kör på träningarna just nu!
2017-09-01 14:31
Hej föräldrar!

I tisdags och några veckor fram kommer vi på tisdagar att jobba mycket med passningar och övningar som huvudsakligen fokuserar på detta. Zoltan hittade några bra och ganska enkla varianter på Youtube som vi väldigt gärna vill att ni vid tillfälle kollar på tillsammans med era barn så de får en större förståelse för dem och lättare hänger med när vi förklarar och de ska utföra dem. 

Stort tack på förhand för er hjälp!

https://youtu.be/7QR-n-ZTako


https://youtu.be/2xAdVYu4FmE

Ha en fantastisk helg!

Mvh
Tränarna
Höstsäsongen är igång
2017-08-08 14:09
Vi tränar som vanligt igen. 
Tisdagar  : 17:00-18:30
Torsdagar: 17:00-18:30

Ni hittar matcherna här på sidan, vissa matchtider kan dock flyttas. 
Tex kommer matchen 3/9 antagligen flyttas till 5/9. 

Tiderna uppdateras automatisk här på sidan.
Ibland räcker man inte riktigt ända fram
2017-06-11 19:54
Emil kvitterar i början av andra halvlek

Ibland räcker man inte riktigt ända fram, men det var inte långt ifrån den här gången. 
Lunds BK vann till slut rättvist i en match som ändå var jämn och spännande långt in i andra halvlek. Matchen började jämnt, men efter att ha gjort första målet började Lund ta över spelet och de kunde även göra ett mål till.  LBK hade dessutom innan det en boll till som med största säkerhet var inne, vilket domaren dock inte såg. Så i stället för att gå till paus med 0-3 kunde Rickard påpassligt fånga upp en slarvboll och pricka in ett reduceringsmål.

När Emil i början av andra kunde kvittera efter ett snyggt Torns-anfall, såg det ganska bra ut för Torns IF. Lunds BK var tyvärr fortsatt aningen starkare och kunde ganska snart återta och dryga ut ledningen. Torn hängde på efter mål av Axel och Emil, men kom aldrig riktigt i kapp. Bra spelat av alla killarna, men den här gången var LBK det bättre laget. 
Hemmavinst på nationaldagen
2017-06-06 14:50

Härligt att få se våra killar fira nationaldagen med fantastiskt bra spel vilket gav en välförtjänt och klar seger.
Torn tog kommandot över både spelet och målskyttet redan från början, men lite oturliga studsar gjorde att BOIS kunde hänga med resultatmässigt ända upp till 3-3. Torn fortsatte det fina passningsspelet och kunde gå till pausvilan med en 4-3-ledning vilket var klart i underkant. 

Andra halvlek började som den första slutade, ett klart övertag för Torn även om motståndarna inte var ofarliga. Halvvägs in i andra började dock målen rulla in för Torn och då gick luften ur BOIS. Torn anföll med hela laget, passade och tog avslut, jobbade hem, markerade, kämpade för varandra och resultatet blev där efter. Många mål, glada spelare, ledare och föräldrar. 

Torna Hällestad - Torns IF
2017-05-22 11:13

Trevligt väder och trevligt spel i söndags på Tornavallen i Torna Hällestad när Torns IF besegrade hemmalaget med Torna Hällestads IF efter två mål av Emil i första halvlek. 
 Torns IF spelade mycket bra i första halvlek och kunde gå till pausvilan med en tvåmålsledning. I andra halvlek spelade Torna Hällestad upp sig och fick en hel del farligheter, men varje gång så var det alltid minst en Tornare kvar som kunde avstyra. Även Torn hade flera bra chanser i andra halvlek, men närmare än en stolpträff kom man inte. 
 Det krävdes en frispark för att Torna Hällestad skulle kunna reducera. Även den bollen fick utmärkte målvakten Rickard en hand på men tyvärr inte tillräckligt för att hindra bollen från att gå in. 

 Med bara ett mål tillgodo blev det spännande på slutet, men när domaren till slut blåste av kunde Torns IF räkna in en välförtjänt bortaseger, 
 Tage gjorde en mycket bra debutmatch i Tornströjan.
P06:s föräldrar- ni är BÄST!
2017-05-08 09:28

Godmorgon alla föräldrar!

 

Stort tack för ert engagemang i helgen! Mycket bra skött!

 

Reza hälsar;

"Det blev en riktigt bra kafeteriavecka. Allt fungerade perfekt. Stort tack till alla föräldrar som hjälpte till!"

 

Ha en fin måndag alla!

 

:)

 

 

Mvh

Jill


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Föreningen, 24/08 11:18 
Föreningen, 16/08 11:24 
Föreningen, 23/05 12:27 
Föreningen, 23/04 21:01 
Föreningen, 04/04 10:35 
 
Stöd Torns IF via
Sponsorer
Sociala medier