P2006
Träning idag tisdag 16 januari- it is on!
2018-01-16 15:42
Hej!

För att det inte ska råda någon tvekan- det ÄR träning ikväll. Lite slask på planen men ingen snö så på med bra kläder och kom hit!

Vi kommer att ha vår ungdomsanvarige Hampus på besök idag så det blir kul :)

Om träningen någon gång  blir inställd så hör vi av oss- så hör man inget annat så är det träning!

Tränarna
Äntligen kickar vi igång igen!
2018-01-08 16:12
Hej alla!

God fortsättning på er!

Hoppas att alla har haft en fin jul och nyårshelg och nu känner sig manade att dra på understället och vantarna för imorgon tisdag börjar vi träna igen!
Zoltan är dessvärre förkyld och det blir Jill och Jón som kör. Så på med varma kläder, ladda med bananer och kolhydrater och be gärna era barn fundera på vad de vill ha ut av vårsäsongen.

Välkomna :)

/Tränarna i P06
Ikväll är vi inomhus!
2017-12-19 14:35
Hej alla föräldrar!

Ikväll har vi sista träningen innan juluppehållet. Det är i sista minuten men vi vill meddela att vi är INOMHUS så skippa alla underställ, vantar, mössor och konstgrässkor! Behåll benskydd och ett glatt humör :)
Vi kommer att köra föräldrar mot barn-match i slutet så kul om många kommer!

Kl 17 på Torn ses vi!

Tränarna
Övernattning på Tornhallen 11-12 nov- TACK för all hjälp!!!
2017-10-16 16:49
Några av grabbarna efter en vinst i våras!
Hej föräldrar!

Tusen tack för all hjälp med givande samarbetsövning, supergod middag, massa chips och läsk, ljuuuuvlig kaka och fantastisk frukost.

Vi hade kul och det verkade som om barnen med hade det :)

All heder till er (och killarna)!

Tränarna

Vi tränare tänkte att vi skulle göra nåt kul med laget och samtidigt jobba lite på teamkänslan och sammanhållningen. Att sova över på Torn är nåt många lag gjort tidigare och det är alltid uppskattat och spännande :)

Vi har därför bokat hallen lördagen den 11 nov kl 16 till söndagen den 12 kl 11.
Nu behöver vi er föräldrar för att ro detta i hamn!
Vi hoppas att ni vill hjälpa till och göra detta till en trevlig upplevelse för killarna och det vi behöver era krafter till är följande;
-Komma på kort aktivitet (högst 60 min) som ska främja samarbete och sammanhållning killarna emellan.
-Fixa middag på lördag kväll
-Fixa frukost till söndag morgon

Vi tränare kommer att bidra med vårt trygga sällskap men om någon av er föräldrar vill så är ni varmt välkomna att tillbringa natten i hallen med oss!

Mer information kommer men vi hade verkligen uppskattat om ni redan nu på nåt sätt engagerar och sorterar er så att detta går att genomföra. Det ni köper (tex middag, frallor osv) får ni givetvis av klubben när ni lämnar in kvittona!

TACK,
Mvh Tränarna P06

Övningar som vi kör på träningarna just nu!
2017-09-01 14:31
Hej föräldrar!

I tisdags och några veckor fram kommer vi på tisdagar att jobba mycket med passningar och övningar som huvudsakligen fokuserar på detta. Zoltan hittade några bra och ganska enkla varianter på Youtube som vi väldigt gärna vill att ni vid tillfälle kollar på tillsammans med era barn så de får en större förståelse för dem och lättare hänger med när vi förklarar och de ska utföra dem.

Stort tack på förhand för er hjälp!

Ha en fantastisk helg!

Höstsäsongen är igång
2017-08-08 14:09
Vi tränar som vanligt igen.
Tisdagar  : 17:00-18:30
Torsdagar: 17:00-18:30

Ni hittar matcherna här på sidan, vissa matchtider kan dock flyttas.
Tex kommer matchen 3/9 antagligen flyttas till 5/9.

Tiderna uppdateras automatisk här på sidan.
Föreningen, 13/12 13:36
Föreningen, 29/11 13:48