Information om medlemsskap

Stöd Torns IF med ett medlemsskap

Det går alldeles utmärkt att stödja Torns IF genom ett medlemskap utan att vara med i ett lag.

Ni hittar anmälningsformuläret för att bli medlem genom att klicka här.

Uppdatera medlemsuppgifter

Medlemmar kan själva uppdatera sina medlemsuppgifter genom att logga in överst på sidan som medlem/målsman med en e-postadress som finns i medlemsregistret. Se till att hålla era uppgifter uppdaterade.

Varför skall man vara medlem?

För att få delta i matcher med Torns IF, krävs att alla avgifter är inbetalda.

Vad får man för medlemsavgiften?

• Först och främst får man ha roligt, social gemenskap, rörelse och kompisar plus en massa spänning vare sig man spelar eller är förälder.
  • 10 % rabatt på allt i Intersportbutiken på Nova Lund. Dessutom arrangeras två medlemsveckor/år med 20 % rabatt på allt i butiken. För att ta del av rabatten så skaffa Club Intersport konto och ange Torns IF som "Min förening". Det kan ni göra i butiken eller genom att klicka här.

Vad gör man som medlem?

Varje aktiv medlem/familj bistår föreningen med 3-4 arbetspass per år vid evenemang som t.ex. Stångbymässan, Loppis och Torns IF:s A-lags hemmamatcher, samt i Cafeterian. Detta är viktigt för att:

• Vi ska kunna undvika höga medlemsavgifter.
  • Torns IF äger och förvaltar Tornhallen, vilket innebär ansvar, men också bra träningstider för alla våra lag, året runt!
  • Försäkra de aktiva.
  • Vi kan skicka våra lag på cuper, träningsläger m.m.
  • Vi kan skicka ledare på utbildningar.
  • Skapa gemenskap.
  • Vi slipper sälja lotter, strumpor, munkar etc.