2017-09-02 18:23
Gustav Sjöbergs straffräddning säkrade dagens seger. Foto: Göran Lenz/apb.se
Matchen idag slutade med vinst.
Se också:
1-0 segrar brukar vara de skönaste segrarna. Det var lite tunga ben och huvuden idag så 1-0 segern var på inget sätt kassaskåpssäker. När vi gjorde 1-0 genom Oscar på ett inlägg från Chrille i den 22 minuten så kändes det tryggt och lugnt. Tycker också med de chanser vi skapar i första halvlek att det är underprestation att vi inte kan göra fler mål.

I halvlek är vi inte nöjda utan är är rätt så kritiska till vår insats. I andra halvlek så tar Asarum tag i taktpinnen från start. I den 74 minuten får Philip en dålig hemåtpassning och han får problem med sin första touch. Asarumsspelaren tar bollen och Philip tar tag i honom med straff som följd. Rött kort på Philip och in med Gurra mellan stolparna. Räddning och fortfarande ledning. Sista 15 blir en pärs.

Efter det har vi ett par chanser att utöka vår ledning men vi får också erkänna att Asarum också skapar ett par chanser. Man kan väl sammanfatta det det med att vi bör döda matchen sett till chanserna men eftersom Asarum bränner en straff och dessutom har ett par heta chanser så får vi förlita oss en aning på fru Fortuna idag.

Segern är blytung så givetvis är vi nöjda med resultatet men inte insatsen idag.