Referat: Torns IF - Högaborgs BK
Torns IF D - Högaborgs BK, 0-1 (0-0)
2019-05-21 12:30
Damlaget förlorade helgens hemmamatch mot Högaborgs BK med 1-0.
Torn är nykomlingar i division 3. Laget avancerade dit efter att förra året kommit tvåa i sin division 4-serie efter just Högaborgs BK. Under 2018 var Högaborgs BK totalt överlägsna och vann serien utan att tappa en enda poäng och med målskillnaden 107-3. Så det var onekligen en tuff uppgift som damlaget ställdes inför på söndagseftermidddagen.

Hoppet steg att matchen kunde sluta med en skräll för hemmalaget när det visade sig att Högaborg bara lyckats få ihop 10 spelare. Enligt folket på plats var Högaborg riktigt bra i första halvlek, men Torn lyckades hålla den mållös och tog över i andra halvlek när bortalaget tröttnade. Tyvärr räckte det inte till poäng.

Leif Håkansson ser framåt efter förlusten:

– Vi möter ett bra lag som spelar med tio man. Vi gör återigen en bra andra halvlek, men sätter inte våra chanser, istället kan Högaborg göra mål mot slutet av matchen. Det är bara att komma igen och lära av misstagen. Vi ger aldrig upp.
I nästa omgång väntar Klippans FF/Kvidinge IF på bortaplan lördagen 25 maj.