Klart med ny tränare till P16 Torns IF
2021-08-05 14:57

Vem är jag?

Dino Kestic, 31 år.

Från Blekinge till en början, flyttade till Skåne 2014 och har rötterna i Balkan och Bosnien Hercegovina. Är utbildad marknadsförare och pappa till tre små barn.

Bakgrund inom fotbollen

Uppväxt genom FK Karlskrona leden som ungdomsspelare. Spelat division 3 & 4 fotboll som anfallare i 18 års åldern i Sillhövda BK. Senaste året har jag varit med och tränat Åkarp IF Herrjuniorer.

Ser framemot att jobba ihop med P16 och Torns IF som förening. Hört mycket gott om TIF, inte minst om akademin, ska bli ett nöje att få vara en del av föreningen framåt.

Som tränare tror jag på offensiv och dynamisk fotboll. När både spelare och publik kan njuta i 90 min då har man lyckats.

Låt oss säga att jag vinner hellre en fotbollsmatch med 5-3, än med 1-0!

Så får vi se om vi lyckas visa det på planen redan i höst.