Seriespel vt 2021
2021-03-03 14:59

I vår har vi två lag i seriespel. Dels spelar vi i en P16-serie men vi spelar också i en P15-serie tillsammans med Lunds BOIS. Detta för att så många som möjligt ska få matchtid samt att kollegorna i Lunds BOIS precis som vi är numerärt få i P06, så en hopslagning i matchsammanhang är en perfekt lösning. Våra P06:or kommer dessutom träna på Gunnesbo, tillsammans med sina nya lagkamrater varannan måndag med start den 15/3. Faller sammarbetet väl ut kommer vi med största sannolikhet att fortsätta även under hösten 21, men det återkommer vi till. I vilket fall som helst, följande lag är med i respektive serie:

P16 Sydvästra vår:

Lunds FF

Löberöds IF

Oxie SK

Vi återkommer när matchdatum är spikade, säkert någon gång i april.

/Ledarna