Nya tränare för U19
2017-11-24 14:10
Mohamed Abo-Sharkh och Zakaria Kasmi
Vi har glädjen att meddela att Zakaria Kasmi och Mohamed Abo-Sharkh kommer att ha delat ansvar för U19 under nästa säsong.
De tar över efter Graham Bowers och vi tackar Graham för hans arbete med U19 under 2017. Med rekryteringen av Zakaria och Mohamed har äldre juniorspelare mycket goda förutsättningar att utvecklas i Torn under 2018. Vi presenterar dem genom att ställa tre snabba frågor till dem var.

Vem är Zakaria Kasmi?

Jag är 31 år gammal och härstammar från Marocko. Jag läser andra året på fotbollstränarlinjen i Eslöv.

Vad har du för fotbollsbakgrund?
Jag började att spela fotboll redan vid 7-års ålder i min moderklubb som heter Olympic Ouezzane. Sedan spelade jag i en klubb som heter Ittihad Tanger från när jag var 10 år. När jag fyllde 14 år flyttade jag till Italien där jag spelade med Bologna FCs ungdomsakademi. 2006 flyttade jag till Barcelona i Spanien och började spela med ett lag som heter Campalette.

2012 flyttade jag till Sverige där jag provtränade med Mörbylånga GoIF men hade svårt att kombinera jobb och träning så jag beslutade mig för att sluta spela fotboll.

Därefter kände jag ett kall till fotbollen och bestämde mig för att söka till Eslövs folkhögskola och samtidigt så började jag träna GIF Nikes p02/p03.

Hur känner du för uppdraget i Torns IF?
Det känns bra inför det kommande året med Torns IF och de kommande utmaningarna, redan från första dagen så kände jag mig som hemma och det gör att jag kommer göra mitt absolut yttersta för föreningen. Jag ser fram emot att hjälpa klubben fortsätta att utveckla välutbildade fotbollsspelare.

Vem är Mohamed Abo-Sharkh?

Jag bor i Svalöv. Jag är inne på mitt andra år i tränarutbildning på Eslövs folkhögskola.

Vad har du för fotbollsbakgrund?
Min moderklubb är Landskrona BoIS. Jag spelade där med ungdomslagen och jobbade mig upp till A-laget. Min debut kom i Svenska Cupen mot Ängelholms FF. Sedan har jag spelat i division 2, bland annat i Torns IF. Jag var proffs utomlands och spelade i Turkiet, med Manisaspor, och i Saudiarabien, en säsong med Al-Riyadh SC.

De senaste 2 åren har jag sysselsatt mig med fotbollsuppdrag. Jag har tränat Svalövs BKs juniorlag och har haft hand om integrationsprojekt.

Hur känner du för uppdraget i Torns IF?
Det känns skönt och vara tillbaka i Torn och jobba i en klubb man har spelat i.   Torn vill utveckla sin ungdomssektion och det är något jag vill bidra till. Mitt mål är även att bidra till att fler ungdomsspelare tar steget upp till A-laget, att förbereda spelarna mentalt och fysiskt.

Vi önskar er välkomma och lycka till!

Inställd träning2017-12-12 17:02
Nya tränare för U192017-11-24 14:10