Torns IF - Eslövs BK 2-0 (1-0)
2018-02-16 08:36
Daniel Thulin har koll...//Bild Göran Lenz, APB.se
På ett blåsigt och kallt Tornvallen spelades igår kväll årets första träningsmatch.

Eslöv började bäst och första kvarten kom vi inte riktigt in i matchen. Sedan hamnade vi mer och mer rätt i positionerna och då tog vi över mer och mer. I den 39:e matchminuten fick vi en hörna från höger och den slog Danne in och det blev aningen tilltrasslat och i samband med det så tryckte Adam in bollen. Vi skapade ett par chanser till och borde gjort något mål till.

I halvlek var vi alla överens om att det inte var någon 100% halvlek utan att vi behövde göra vissa saker bättre. Öka aggressiviteten i försvarsspelet, vara mer rädda om bollen, och sätta dit chanserna när de väl dök upp.

I andra såg det bättre ut även om det kunde varit ännu bättre. Vi höll i bollen på ett annat sätt och i takt med det så mattades Eslöv. Till saken hör också att det var en stark vind i planens längdriktning och denna gjorde det aningen svårspelat. I den 70:e minuten så gjorde så Simon 2-0 på ett skott där nyss inbytte Omar spelade bollen snett tillbaka.

Det skapades flera chanser för oss sista 30 minuterna och med två skott i ribban så borde segern blivit ett par mål större.

Vi luftade 16 spelare och vi är in en fas när vi troligtvis av olika orsaker inte presterar på topp men det är fullt förståligt efter hur vi tränar etc. Nu tränar vi ikväll. Går igenom matchen igår och sedan blir det 30 minuter lätt träning och sedan lite gym på det. Imorgon lördag väntar sedan årets första derby mot Lunds BK på vallen klockan 13.00.