Referat: Torns IF - Kvidinge IF
Torns damer vann mot Kvidinge IF
2021-10-26 21:07

Torns damer vann hemmamatchen mot Kvidinge IF med 3-0.

Redan efter några sekunder gjorde Emma B 1-0 i hemma matchen mot Kvidinge. Bortalaget tryckte sedan på ett tag i första halvlek och hade en hörna som var farlig men damerna lyckades värja målet. Resterande delen av matchen kontrollerade Torn och Alicia gjorde först 2-0 i slutet av första och sedan 3-0 cirka 15 min in i andra halvlek. En imponerande insats av hela laget och en mycket välförtjänt seger.

På  söndag 31/10 kl 16 tar damerna emot Asmundtorps IF hemma på Tornvallen, kom gärna och heja fram damerna till tre nya poäng!