Referat: Råå IF - Torns IF
Torns damer vann borta mot Råå IF
2021-09-20 19:56

Damerna vände underläge två gånger om till seger borta mot Råå IF.

Råå inledde matchen bäst, skapade mest målchanser  och gjorde också 1-0 efter drygt 30 minuters spel. Efter målet kom Torn in i spelet mer och mer och strax innan pausvilan kunde Emelie kvittera. I andra halvlek började också Torn bäst men Råå tog åter igen ledingen lite oväntat. Damerna fortsatte skapa chanser och Odessa kvitterade rättvist till 2-2. Med ungefär kvarten kvar kom Emilie fri och gjorde sitt andra mål för dagen.

En match som verkligen visar hur svårt det är att besegra Torn detta året. Laget är nu 3:a i tabellen, 4 poäng efter Glumslöv med en match mindre spelad. På söndag klockan 16 gästar Bjärelaget DFF Tornvallen och vi hoppas på tre nya poäng!