Samling:18:00
Referat: FK Karlskrona - Torns IF
FK Karlskrona - Torns IF, 1-1 (1-1)
2018-06-21 14:50
Igår kväll spelade Torns IF borta mot FK Karlskrona och för andra matchen i rad fick man nöja sig med en poäng.
Länkar:
Tränarkommentar:
Vi är mycket besvikna över resultatet. Sett över 90 minuter så är vi det bästa laget. Hela andra halvlek så känns det som att Karlskrona är nöjda med en poäng konstigt nog.

Vi börjar lite trevande och låter nästan FKK göra ett enkelt mål på ett inspel från höger där en spelare i motståndarlaget överraskande nog dyker upp på bortre ytan och där nickar in bollen. Uppförsbacke. Vi jobbar oss dock in i matchen och sista 25 minutrarna av första halvlek tycker jag att vi gör bra och då kommer också kvitteringen genom Lundberg. Ett inspel från vänster som han trycker in. Vi har också några fler chanser men halvtidsresultatet slutar med 1-1.

I halvtidsvilan är vi alla övertygade om att om vi jobbar som vi gjort sista 25 så vinner vi, för Karlskrona ser redan trötta och energilösa ut.

I andra är det bara ett lag på plan. Det FKK skapar är ett par hörnor och ett par omställningar, annars är det vi för hela slanten. Vi har nickar som stryker precis utanför. Vi har inspel där vi är millimetrar från att avgöra, men det vill sig inte och besvikelsen är stor.

Vi har alltid höga krav på oss själva. Igår är som vanligt arbetsinsatsen bra och godkänd dock har vi problem mellan varven på sista tredjedelen och det får vi jobba vidare med.