Plats:Genarps ip
Referat: Dalby GIF/ Genarps IF - Torns IF
Dalby GIF/Genarps IF - Torns IF D, 0-3 (0-2)
2019-03-24 08:24
Torns damer gör sin fjärde match för året, och tar en stabil seger med 3-0 mot Dalby GIF/Genarps IF.
Dalby GIF/Genarps IF och Torns IF spelar båda i division 3 under 2019, men i olika serier. Torn placerades i Nordvästra- och Dalby/Genarp i Södra serien.

Nu börjar spelet stämma bättre, även om vi har en del kvar att jobba med.

Första halvlek gör vi riktigt bra, tar ledningen efter ca 20 min på en bra slagen hörna, där Alice lyckas slå in en retur. Ett par minuter senare lyckas Tove dra två, tre motståndare och sen lägga fram bollen till Alicia som i öppet mål kan göra 2-0.

I början på andra tappar vi lite fokus så Dalby/Genarp kan ta över lite, men vi skärper oss och tar tillbaka intiativet och kan öka på ledningen i slutet genom att Alice gör 3-0 efter ett mycket bra anfall.

Laget: Odessa (mv), Evelina, Sofie, Amanda, Emilia, Emma, Tove, Tova, Alicia, Alice, Alwa, Hanna.