Plats:Konstgräsplan
Referat: Torns IF - Gärdsköpinge
Torns damer vann genrepet mot Gärds Köpinge IF
2022-04-04 16:58

SIsta träningsmatychen innan serieplelet drar igång på söndag slutade med en komfortabel vinst hemma mot Gärdsköpinge. Matchen slutade 6-0

Emelie inledde redan i den första matchminuten med att ge Torn ledningen med 1-0. Det blev en match nästan mot ett mål och innan första halvleken var över ledde Torn med 5-0. I den andra halvleken slog damerna av på tempot något och matchen slutade 6-0. Extra kul för dagen var att tre spelare från ungdomslaget deltog. Eftersom Theresia var skadad så vaktade Ronja Ovaska målet hela matchen och gjorde därmed sin debut med att hålla nollan! Emma Staaf och Isabella Ternström spelade också, riktigt kul!

Målskyttar i matchen: Emelie *2 , Alicia, Isabella!, Talihta och Tilda.

I nästa match den 10/4 som är seriepremiär väntar MFF:s damlag. Matchen spelas på Tornvallen söndagen kl 13:00. Kom och heja på Torns damlag då!