SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Lunnarps BK
0 - 4
Torns IF
Lunnarps BK0 - 4Torns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 31 mars, 17:15
Plats:Kastanjeplan
Tävling:
Matchnummer: 130811006
Samling:16:15
Referat: Lunnarps BK - Torns IF
U19 vidare till 8-delsfinal i DM
2019-04-01 22:05
Efter en seger på bortaplan mot Lunnarps BK med 4-0 tog vi oss vidare till nästa omgång i DM. 
Matchen började väldigt hackigt för båda lagen, där ingen riktigt kunde etablera längre anfall. Första 20 minuterna kände båda lagen mest av varandra och spelade helst på den säkra sidan.

I 25:e minuten fick vi en frispark strax utanför straffområdet som Matthew slog med hög kvalité till Simon som gjorde en fantastisk framspelning till Adam. Och 0-1 var ett faktum. 

Fast vi gör första målet är det hemmalaget som har mest boll och kommer i farligare anfall. Här gjorde vi ett väldigt bra jobb i vårt försvar, vilket tvingade Lunnarp till att ta väldigt svåra beslut sista tredjedelen. Hemmalaget var nära att kvittera ett par gånger, där de bland annat hade ett skott i ribban. 

Men fler mål blev det inte första halvlek och resultatet var 0-1 i paus. 

Andra halvlek inleder Lunnarp bäst i ca 10 minuter. Men därefter tar vi över matchen. Vi utökar ledningen till 2-0, målskytt Matthew som blivit frispelad av Diako. 0-3 kommer via retur som Aleksander förvaltar, och 0-4 kommer från ett bra inspel av Oliver till Adam, som snyggt placerar bollen i målvaktens vänstra kryss. 

Ett stort plus till backlinjen och målvakten där de inte släppte till mycket, och även mycket kul att se hög nivå på våra defensiva omställningar.  

I första halvlek hade vi marginalerna på vår sida, men i andra halvlek visade vi upp mycket fina anfallssekvenser där vi hittade passningar i både spelyta två och tre. 

Vi är ett av de 16 lagen som är vidare till nästa omgång. Härligt killar! 

Lottning på tisdag. 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram