Seger mot Dalby GIF
2019-04-07 21:40
Idag blev det seger i premiären av Herrjunior Division 2 mot Dalby GIF med 0-1.
Matchen började i ett lite lägre tempo där båda lagen kände på varandra.

Under matchens gång visade sig hemmalaget vara väldigt starka på sina fasta situationer, men Jon gjorde det bra i målet när väl en Dalbyspelare kom sist på bollen.

I första halvlek var vi laget som hade farligast chanser. Där vi framför allt kom i snabba omställningar när vi brutit bollen högt i plan. Målen uteblev på grund av en duktig Dalbymålvakt, fast vi hade några jättechanser.

0-0 i paus.

I andra halvlek försvarade Dalby sig betydligt bättre och vi fick inte samma möjligheter som tidigare. Dalbys mer kompakta defensiv påverkade deras offensiva spel negativt. Det såg länge ut som att det skulle bli en mållös match när Sami efter en frispark tyckte annorlunda. Han sköt in 0-1 efter ett tillbakaspel av Andrej.

Resterande delen av matchen spelades av kontrollerat.

Kul med segrar i båda seriepremiärerna. Vi tar med oss den positiva energin till kommande träningar och matcher!

Lör 13/4 12:30