Oavgjort mot IFK Osby
2019-05-30 19:48
Matchen med den långa bortaresan mot IFK Osby slutade 2-2.
2-2 borta mot Osby är vi inte alls nöjda med!

Vi spelar bra offensiv fotboll och skapar många bra situationer, men vi gör bara 2 mål av alla bra lägen. För det blir vi straffade, rejält.

Osby gör 1-1 på straff efter tilltrasslad situation strax innan halvlek. Vi hinner med att skapa några bra anfall till innan halvleken tar slut och gör mål på ett av dom där Noël blev tvåmålsskytt.

Andra halvlek får Osby ha lite mer boll än vad dom hade tidigare i matchen men lyckades bara skapa halvchanser.

Vi fortsatte skapa avslut innanför straffområdet men kvaliteten finns inte riktigt där för att sätta ett tredje mål och ”döda” matchen. Istället så begår vi tre individuella misstag i samma situation vid en hörna och 2-2 är ett faktum och det blev slutresultatet.

Det är bara att vara ärliga och säga att vi brister i kvalitet i motståndarnas straffområde. För att kunna vinna serien under våren eller hösten så måste vi utveckla detta moment.