Referat: Torns IF 1 - IFK Klagshamn
Kryss mot IFK Klagshamn
2019-05-28 11:45
Hemmamatchen mot IFK Klagshamn slutade 3-3.
Vi inledde inte matchen på bästa sätt. Vi brast konstant i de tekniska momenten och kunde inte etablera ordentliga anfall.

Majoriteten av matchen spelades på mitten av planen där knappt något skott på mål kunde registreras från något av lagen de första 30 minuterna. Bäst chans hade bortalaget strax därefter med ett friläge de inte får träff på.

I 40:e minuten får Matthew en riktigt bra träff på sin frispark och vi hade 1-0. Innan domaren hann blåsa av gör vi 2-0 när Adam lobbar målvakten.

Vi leder 2-0 i paus utan att knappt ha skapat något och gjorde en av säsongs sämre perioder. Men vi hade resultatet på vår sida och hoppades på att kunna höja oss, mot ett motstånd som inte heller de haft speciellt mycket chanser.

Domaren startade andra halvlek och inom en minut hade en reducering kommit. Men fortsättningsvis hände det inte speciellt mycket.

Vi fick en fast situation utanför motståndarnas straffområde i 60:e matchminuten. Matthew slog den ännu en gång med kvalité och Adam gör inga misstag när han nickar in 3-1.

Motståndarna svarade inom 5 minuter med ännu en reducering, denna gång med ett snyggt långskott och 3-2 var resultatet med 25 minuter kvar på klockan. Motståndarna lyckades även kvittera med några minuter kvar i en tilltrasslad situation och matchen slutade oavgjort.

En match där vi underpresterade och inte kom upp i vår nivå varken tekniskt eller fysiskt. Vi kämpar inte för tre poäng, utan försöker bara låta tiden rinna ut på något sätt och tappar därför en tvåmålsledning. Förhoppningsvis tar vi alla lärdom av matchen och jobbar vidare.