Vinst mot Laholms FK med 5-0
2021-08-16 00:12

Dagens match hemma mot Laholms FK slutade med en 5-0 seger.
Vi vill även passa på att önska Isac, Johan och Hannes lycka till på sina nya äventyr.

Vi inledde ännu en gång starkt med flera målchanser inom loppet av ett par minuter.
Dagens första mål kom via Straff av Jacob. Motståndarna åt sig dock in i matchen och hade en starkt period i dryg 20 minuter där de satt både Ralle och backlinjen på prov.

De ovannämnde löste det med bravur och laget kunde istället utöka ledningen till 2-0 via ett solo nummer av Nawid. Hannes H avstlutade också ett kapitel i Torn genom att slå dagens vassaste passning och frispela Theo som snyggt lobbade målvakten till 3-0 vilket också blev halvtidsresultatet.

Under andra halvlek gick tempot ner en aning och båda lagen spelade mest av matchen. Ett par halvchanser dök upp med jämna mellanrum men båda lagen löste samtliga situationer relativt bra.
Med 10 minuter kvar på matchen frispelar Nawid  via en djupledspasssning Robin som också skrev in sig i målprotokollet efter att ha rundat målvakten och placerad bollen i tom kasse.
På tilläggstid var det dock Robin som frispelade Nawid som avslutade dagens match med att skriva slutsiffrorna till 5-0.