SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

Torns IF 2
1 - 2
LB07 U17
Torns IF 21 - 2LB07 U17

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 januari, 13:00
Plats:Konstgräsplan
Serie:Träningsmatcher P19
Referat: Torns IF 2 - LB07 U17
Förlust mot LB07
2020-02-02 16:44
Säsongens första träningsmatch slutade med förlust mot LB07 med 1-2. 
Ett bra väder och trevliga förutsättningar på förhand när vi skulle ta oss an LB07 U17. Extra kul att spela mot LB07 då vår tidigare tränare Sasha nu var ansvarig för motståndarlaget. 

Bortalaget började klart bäst och gör välförtjänt både första och andra målet via en omställning och en hörna. Deras offensiva formation gav oss svårigheter med att etablera något anfallsspel, och våra anfall blev väldigt kortvariga. Vi har marginalerna på vår sida då LB07 hade kunnat avsluta halvleken med ytterligare mål. Men Liam löste det bra.

Halvtid 0-2, och det kunde bara bli bättre. 

Vi ändrade lite, och sa till samtliga i laget att vi förväntade oss mer. När domaren väl startat andra halvleken fick man se ett helt nytt Torn. LB07 blev tillbakapressat långt ner i plan och reduceringen blev ett resultat av vår press. Vi fortsatta att trycka på för en kvittering och största delen av andra halvlek spelades på motståndarnas planhalva. Men bortalaget försvarade sig väldigt bra utanför sitt egna straffområde, och kunde gå segrande ur matchen. 

En bra match där lagen hade varsin halvlek. Vi jobbar vidare och önskar Sasha ett stort lycka till i LB07.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram