SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

GIF Nike 1
1 - 2
Torns IF 1
GIF Nike 11 - 2Torns IF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 12 april, 18:30
Plats:Lomma IP B-plan, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130710008
Samling:17:15
Vinst mot GIF Nike
2019-04-14 12:19
Vi åkte till Lomma och hämtade hem 3 nya poäng mot Nike. Slutresultatet blev 1-2 
Denna fredagkväll bjöd på ett fint solsken och ett nästintill vindstilla väder. Förutsättningarna var alltså väldigt bra för att spela fotboll. Dock var det det en av få saker som var bra den här  kvällen.

Vår kollektiva prestation var inte alls på en acceptabel nivå, engagemanget, löpvilligheten och arbetet för att verkligen vinna matchen var inte där. Det var första matchen under 2019 där vi gör en dålig prestation under 90 min. 

Dock finns det ett par positiva saker för oss att ta med oss! 

1. Vi vinner matchen trots att vi gör en dålig prestation. Detta tyder på att det finns kvalitet i spelartruppen och att grundspelet är solitt.

2. Glädjande att både Jeremy och Johan som haft olika problem med sina ljumskar är tillbaka i match! Jeremy spelade 90 minuter för första gången efter sin skada och Johan visade att han kommer öka konkurrensen i laget med sin kvalitet. 

3. Simon R:s mål var otroligt fint. Han drog iväg ett skott på halvvolley strax utanför straffområdet som  sökte sig till bortre krysset!  Dock går rykten om att hans far menar på att han själv hade gjort det bättre än sonen!

Vi summerar matchen med Abbes kommentar efter matchen ”det är bra att vi vann trots en dålig match från oss" 

Vi jobbar vidare under nästa vecka.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram