SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torns IF
En klubb - ett hjärta
P19 - 1

IF Lödde
0 - 6
Torns IF
IF Lödde0 - 6Torns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 oktober, 17:00
Plats:Tolvans IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130711053
Samling:15:45
P19 klara för kval!
2020-10-13 19:49
Seger på bortaplan mot IF Lödde med 6-0. 

Matchen började på bästa sätt då vi gjorde mål redan efter dryga minuten. Målet kom genom ett bra kollektivt presspel, vilket resulterade i att Robin vann boll och påbörjade en kontring som ledde till att han sköt in vårt första mål för dagen.

Under matchens första halvlek spelade vi ett mycket bra och varierat anfallsspel där vi fick motståndarnas backlinje att jobba hårt. Tyvärr för Lödde så var vi riktigt fokuserade och effektiva under hela den första halvleken och vi gick till pausvila efter att ha gjort ytterligare fyra mål.


Trots att vi poängterade i halvtid att vi skulle fortsätta jobba hårt och vara fokuserade så blev andra halvlek inte riktigt så. Lödde visade bra moral och fortsatte jobba på, samtidigt som vi gick ner oss lite. Trots detta höll vi nollan och får tacka Viggo för det då han stod för två riktigt skickliga räddningar.

Matchens första målskytt avslutade det hela med att skjuta in dagens sjätte och sista mål i minut 82. 

Vinsten mot Lödde i en kombination med att Klagshamn under samma helg tappade poäng innebar att vi redan efter åtta av tio omgångar i serien var kvalificerade för kval! Mycket starkt jobb och en intressant kvalvecka närmar sig med stormsteg.



<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Sponsorer
Twitter
Facebook
Instagram