Dam
Referat: Torns IF - Asmundtorps IF
Torns IF D - Asmundtorps IF, 3-0 (1-0)
2019-08-19 11:20, Dam
Damlaget återstartade seriespelet på bästa sätt när man tog en klar seger mot Asmundtorps IF i höstpremiären.
Efter en resultatmässigt tung avslutning på vårsäsongen fick damerna precis den start man önskade efter sommaruppehållet. Det blev till slut en klar seger mot Asmundtorp i regnet på söndagseftermiddagen. Asmundstorp tränas för övrigt av vår förra U19-tränare Zakaria Kasmi, men Zacke fick alltså vända hem från Torn med noll poäng den här gången.

Torn började matchen bra och fick en hörna i den 11:e minuten som resulterade i en rörig situation och till slut en straff. Enligt folket på plats var det för en solklar hands. Amanda satte säkert straffen, 1-0.

– Sen spelar vi bra men får inte utdelning förrän i 86:e och 88:e minuterna då Alwa gör både 2-0 och 3-0 efter bra framspelningar av Tove respektive Johanna. I stort sett en bra match av alla i laget, summerar Leif Håkansson matchen.