Referat: Torns IF - Hjärnarps GIF
Torns IF D - Hjärnarps GIF, 3-0 (2-0)
2018-08-20 15:17, Dam
En av matchens målskyttar, Alicia Järnhäll, vid bollen. Foto: Göran Lenz/apb.se
Torns IF:s damlag tog igår en viktig seger för att hänga med i toppen av serien när man besegrade Hjärnarps GIF med 3-0 på hemmaplan i Stångby.
Det blev en ganska enkel och väldigt viktig seger i dagens match. Utan att egentligen få till spelet så hade vi 100% koll på läget matchen igenom. Vi kämpar bra och visar en god inställning sett över 90 minuter. De hade i stort inga målchanser alls. Våra mål gjorde i tur och ordning Johanna med en hörna direkt i mål, Hanna W lugnt och säkert precis före paus, och sedan gör Alicia väldigt vackert 3-0

Just nu ligger vi tvåa i serien och lagen som känns farligast för oss är ju Allerum och Röstånga. Vi har båda dessa kvar att möta på hemmaplan nu i höst. Jag tycker att det känns bra och att vi har bra förutsättningar. Gäller nu att alla håller sig friska/skadefria och ser till att kunna närvara på träningar och matcher så tror jag att det ser riktigt bra ut när serien är färdigspelad!